Renault Mégane

Estate 1.3 TCe 140 Business Zen
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • metaalkleur

Bouwjaar
2022
Kilometerstand
69.905 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-120-NB
Carrosserie Stationwagon
Bouwjaar 2022
Kleur Titaniumgrijs kpn
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1330 CC
Omschrijving

De top is eraf, alle systemen beproefd, de techniek up-to-date. Deze piepjonge Renault Mégane Estate staat te popelen om er weer op uit te gaan! Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

‘Boem is ho’? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het full map navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Volumeknoppen, zenderschakelen, muten… U doet alles met de audiobediening op het stuur. Veilig en gemakkelijk. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn DAB ontvangst, cruise control, keyless entry, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Renault, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Opties
airco (automatisch)

Apple Carplay/Android Auto

metaalkleur

achterbank in delen neerklapbaar

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

armsteun voor

bandenspanningscontrolesysteem

bestuurdersairbag

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

Garanties
Bovag

Nap