Renault ZOE

R110 Life 52 kWh KOOPACCU
  • Apple Carplay/Android Auto
  • warmtepomp

Bouwjaar
2020
Kilometerstand
26.673 km
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-199-VF
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2020
Kleur Wit
Brandstof Elektrisch
Energielabel A
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a 20-02-2020
Gewicht 1477 Kg
Omschrijving

Met de Renault ZOE kiest u voor het rijplezier van de toekomst. De volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor krachtige prestaties en een sensationeel acceleratievermogen. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2020 komt; hij heeft slechts 26673 kilometer afgelegd. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

De slimme lay-out van het digitale dashboard zorgt voor een uitstekend overzicht onderweg. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De Renault is standaard voorzien van: DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, keyless entry en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Bel ons voor een proefrit en we weten zeker dat u overtuigd bent van elektrisch rijden. Wanneer schikt het u?

Opties
Apple Carplay/Android Auto

warmtepomp

achterbank neerklapbaar

achteropkomend verkeer waarschuwing

airco (automatisch)

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

audio installatie

bandenspanningscontrolesysteem

bestuurdersairbag

Bluetooth telefoonvoorbereiding

Garanties
Bovag