Renault Clio

1.0 TCe 90 Evolution
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd

Bouwjaar
2022
Kilometerstand
20.916 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-715-XF
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2022
Kleur Zwart
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 999 CC
Omschrijving

Deze Renault Clio is van de jongste generatie. Prestaties, brandstofverbruik – alles helemaal van nu. Mét al wat kilometers op de teller. Een nieuw model, maar onder de nieuwprijs! Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Voorin is het ’s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo’n verwarmd stuurwiel? Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten.

Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Achter het stuur van deze Renault bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Ook is de Renault uitgerust met: keyless entry, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Opties
Apple Carplay/Android Auto

lichtmetalen velgen 16"

metaalkleur

navigatiesysteem

voorstoelen verwarmd

achterbank in delen neerklapbaar

achterspoiler

achteruitrijcamera

airco

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

bandenspanningscontrolesysteem

Garanties
Bovag