Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

gedurende openingstijden

Schadeherstel

Renault Erkend Schadeherstel zorgt ervoor dat je jouw auto in dezelfde staat terugkrijgt als vóór de schade

Dit wordt verzorgd in onze schadeherstel afdeling, inclusief spuitcabine voor al onze spuitwerkzaamheden, waar we zowel kleine, als grote schades kunnen herstellen.

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. Omdat we geen groot bedrijf zijn, is de kans groot dat de verzekeringsmaatschappij u naar een ander schadeherstelbedrijf stuurt. U kunt echter gewoon bij ons terecht. Uw eigen risico wordt vergoed tot €350,-  (mits van toepassing), en u heeft recht op gratis vervangend vervoer.

Iedere Renault heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt jouw Renault tot een veilige auto. Deskundig schadeherstel gaat daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook constructief moet jouw Renault weer even sterk en veilig zijn als voorheen. Gelukkig is jouw auto bij Renault Erkend Schadeherstel in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Renault-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

Renault Merkgarantiebewijs

Tijdens schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we uitsluitend originele Renault-onderdelen. Jouw Renault behoudt dus zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Valt jouw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van jouw auto blijft gelijk. Dat geeft een gerust gevoel.

Originele Renault-onderdelen

Na herstel van de schade ontvang je het Renault Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat jouw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Het geeft je recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar.

Renault Erkend Schadeherstel

  • Schadeherstel conform de eisen van Renault
  • Vervangend vervoer van Renault
  • Gebruik van originele Renault-onderdelen
  • Geen effect op restwaarde
  • Renault fabrieksgarantie blijft gehandhaafd*

Na reparatie 4 jaar Renault Merkgarantie.
*  Indien van toepassing

Maak nu online uw afspraak