renault-logo-white

Renault Van Aaken

Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Renault van Aaken stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten en een bezoek brengt aan onze website. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Ook hiervoor aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Linkjes
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Van Aaken is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites,voor de content op die sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Van Aaken of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met Renault Van Aaken.