Renault Clio

1.0 TCe 90 Evolution
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem

Bouwjaar
2023
Kilometerstand
17.500 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-541-RV
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2023
Kleur Bleu iron rqh
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 999 CC
Omschrijving

Betreft een demonstratiemodel, informeer naar de huidige km stand en beschikbaarheid.

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Renault Clio heeft 1500 kilometer gelopen. In deze Renault vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Het stuur van deze auto heeft uiteenlopende functies. Ook om het geluid te regelen. De audiobediening op het stuur draagt daarom actief bij aan een veilige rit. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Opties
Apple Carplay/Android Auto

lichtmetalen velgen 16"

metaalkleur

navigatiesysteem

achterbank in delen neerklapbaar

achterspoiler

airco

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

bandenspanningscontrolesysteem

bestuurdersairbag

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

Garanties
Bovag

Nap