Suzuki Vitara

1.6 Exclusive Allgrip 4X4
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • voorstoelen verwarmd

Bouwjaar
2015
Kilometerstand
118.501 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RK-156-K
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2015
Kleur Blauw
Brandstof Benzine
Energielabel C
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1586 CC
Omschrijving

De vormgeving van deze Suzuki Vitara is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Suzuki behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige navigatiesysteem. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatische airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Suzuki Vitara is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Fijne optie, die hill hold control. U mag ook automatische hellingproef zeggen. Want dat is het. Geen millimeter achteruit rollen bij het wegrijden. Autorijden wordt steeds makkelijker en veiliger. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Suzuki te reserveren.

Opties
airco (automatisch)

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

voorstoelen verwarmd

achterbank in delen neerklapbaar

achteropkomend verkeer waarschuwing

achteruitrijcamera

afdaal assistent

alarm klasse 1(startblokkering)

alarmsysteem

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

Garanties
Bovag