Renault Kadjar

TCe 130 Intens
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map

Bouwjaar
2016
Kilometerstand
143.648 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JX-480-Z
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2016
Kleur Gris titanium kpn
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1198 CC
Omschrijving

Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Renault Kadjar u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting horen tot de voorzieningen op deze auto.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met DAB!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze Renault is voorzien van lederen versnellingspook en lederen stuur.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Even stilstaan op een hellend wegdeel is een eitje dankzij de hill hold control. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Opties
airco (automatisch)

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

navigatiesysteem full map

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

armsteun achter

armsteun voor

audioinstallatie met CD-speler

bandenspanningscontrolesysteem

bestuurdersairbag

Garanties
Bovag

Nap