Renault Kadjar

TCe 130 Intens
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding

Bouwjaar
2017
Kilometerstand
102.977 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
NS-088-Z
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2017
Kleur Kosmosblauw rpr
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1198 CC
Omschrijving

Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Kadjar zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het full map navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en boordcomputer.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Renault. Even afgeleid? De lane assist waarschuwt als u over de streep dreigt te gaan.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Renault voor een proefrit reserveren.

Opties
airco (automatisch)

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

navigatiesysteem full map

stof/kunstlederen bekleding

achterbank in delen neerklapbaar

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

armsteun achter

armsteun voor

audio installatie

Garanties
Bovag