Renault Captur

TCe 90 Intens
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • two-tone (metaal) kleur

Bouwjaar
2017
Kilometerstand
70.905 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
SZ-120-F
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2017
Kleur Grijs
Brandstof Benzine
Energielabel C
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 898 CC
Omschrijving

Voortreffelijke wegligging, een krachtige motor en een ruim, comfortabel interieur, dat zijn de eigenschappen waarmee de Renault Captur zijn uitstekende reputatie heeft verworven. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De elektronische systemen in deze Renault helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. U bent in deze Renault ook voorzien van verstelbaar stuur en boordcomputer.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Renault. Belt u ons snel?

Opties
Apple Carplay/Android Auto

electronic climate controle

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

navigatiesysteem full map

two-tone (metaal) kleur

achterbank in delen neerklapbaar

achterbank verstelbaar

achteropkomend verkeer waarschuwing

achterspoiler

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Garanties
Bovag