Renault Clio

TCe 130 EDC R.S. Line AUTOMAAT
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • premium kleur
  • voorstoelen verwarmd

Bouwjaar
2020
Kilometerstand
114.796 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-944-NZ
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2020
Kleur Ironblauw rqh
Brandstof Benzine
Energielabel C
Transmissie Automaat
Bekleding Kunstleer
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1330 CC
Omschrijving

Elegante lijnen en een relatief groot glasoppervlak geven deze Renault Clio zijn stijlvolle uitstraling. De ledkoplampen benadrukken dat nog eens, ze schijnen krachtig in het donker. Met zijn uitgekiende onderstel en slimme veiligheidssystemen biedt deze auto u te allen tijde veilig en comfortabel rijplezier. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Dankzij de 360 graden camera op de auto, wordt manoeuvreren in smalle straatjes ineens veel eenvoudiger. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het full map navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! Extra opties op deze auto zijn: DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

De Renault Clio is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Opties
Apple Carplay/Android Auto

kunstlederen bekleding

lichtmetalen velgen 17"

navigatiesysteem full map

premium kleur

voorstoelen verwarmd

achterbank in delen neerklapbaar

achterspoiler

Adaptieve cruise control

airco (automatisch)

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Garanties
Bovag

Nap