Peugeot 208

1.2 PureTech Blue Lease Allure
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding

Bouwjaar
2020
Kilometerstand
35.398 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-719-XK
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2020
Kleur Wit
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1199 CC
Omschrijving

Wilt u geen auto maar een heuse ‘voiture’? Begrijpelijk, want de Franse merken bieden naast uitstekende prestaties en een lange levensduur nog altijd hun legendarische comfort en rijplezier! Op de teller van deze auto staat slechts 35398 kilometer. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Geef uw smartphone weer 100% met de draadloze telefoonlader. Met automatische airconditioning, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Peugeot. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Opties
Apple Carplay/Android Auto

lichtmetalen velgen 16"

navigatiesysteem full map

stof/kunstlederen bekleding

achterbank in delen neerklapbaar

achteruitrijcamera

airco (automatisch)

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

armsteun voor

Autonomous Emergency Braking

Garanties
Bovag