Renault Clio

TCe 100 Zen Navigatie
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • premium kleur

Bouwjaar
2020
Kilometerstand
52.000 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-954-ZB
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2020
Kleur Bleu iron rqh
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 999 CC
Omschrijving

Rijden als nieuw? Dan is deze Renault Clio een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra’s en opties… Deze Renault Clio heeft het allemaal! De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Volume aanpassen, andere radiozender? U bedient het audiosysteem veilig en handig met de functies op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Opties
Apple Carplay/Android Auto

lichtmetalen velgen 16"

metaalkleur

premium kleur

achterbank in delen neerklapbaar

achterspoiler

airco

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Autonomous Emergency Braking

bandenspanningscontrolesysteem

bestuurdersairbag

Garanties
Bovag

Nap