Renault Captur

TCe 90 Dynamique
  • airco (automatisch)
  • audio-navigatie full map
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur

Bouwjaar
2014
Kilometerstand
127.422 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
5-TZF-54
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2014
Kleur Two-tone orange arizona / noir
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 898 CC
Omschrijving

Deze Française weet u te verleiden. Want Renault combineert soepele styling met formidabele innovatieve techniek. Inderdaad: Drive for change. In deze Renault vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bediende ramen, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Natuurlijk is deze Renault Captur voorzien van cruise control. Dankzij de keyless entry nooit meer graven in uw zakken of tassen op zoek naar de autosleutel. Uw auto herkent u en zet de deuren open! Ook navigatiesysteem en lederen stuur en versnellingspook zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Renault te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opties
airco (automatisch)

audio-navigatie full map

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

bestuurdersairbag

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

buitenspiegels elektrisch inklapbaar

buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar

cruise control

Garanties
Bovag

Nap