Renault Captur

TCe 90 Dynamique
  • airco (automatisch)
  • audio-navigatie full map
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur

Bouwjaar
2013
Kilometerstand
163.946 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GZ-416-D
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2013
Kleur Bruin
Brandstof Benzine
Energielabel A
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 898 CC
Omschrijving

Laat die grotere auto’s maar ploeteren in de stad. Deze Renault Captur komt overal en past overal. Klein in kosten, groot in gemak! Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Een comfortabele optie is keyless entry. U kunt de portieren openen en afsluiten zonder de sleutel vast te houden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van navigatiesysteem en lederen stuur en versnellingspook.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hellingproef is verleden tijd. De hill hold control zorgt voor volmaakte stilstand op ieder aflopend wegdeel.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Opties
airco (automatisch)

audio-navigatie full map

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

bestuurdersairbag

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar

cruise control

dimlichten automatisch

Garanties
Bovag