Renault ZOE

R135 Iconic 52 kWh VOORRAAD VOORDEEL Pack Winter
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding

Bouwjaar
2024
Kilometerstand
7 km
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-285-GD
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2024
Kleur Grijs
Brandstof Elektrisch
Energielabel A
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Datum deel 1a 26-04-2024
Gewicht 1477 Kg
Omschrijving

DEMO voertuig, komt ook in aanmerking voor SUBSIDIE kijk op RVO.NL voor meer informatie.
Informeer naar beschikbaarheid en actuele Km Stand.

Renault heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische Renault ZOE is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard in deze auto maakt personalisatie van uw cockpitinterface mogelijk. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De uitrusting van deze Renault is met draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Renault ZOE Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel ons voor een proefrit en we weten zeker dat u overtuigd bent van elektrisch rijden. Wanneer schikt het u?

DEMO voertuig, komt ook in aanmerking voor SUBSIDIE kijk op RVO.NL voor meer informatie

Opties
alternatieve metaalkleur

Apple Carplay/Android Auto

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

navigatiesysteem full map

stof/kunstlederen bekleding

voorstoelen verwarmd

warmtepomp

achterbank in delen neerklapbaar

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Garanties
Bovag

Nap