Renault Megane E-Tech

EV60 Optimum Charge Techno Warmtepomp
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding

Bouwjaar
2022
Kilometerstand
7.500 km
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-222-LV
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2022
Kleur Noir nacre (donker zwart)
Brandstof Elektrisch
Energielabel A
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Datum deel 1a 14-12-2022
Gewicht 1611 Kg
Omschrijving

Renault gooit hoge ogen qua innovatie en techniek. En dat dan met het Franse gevoel voor vorm en souplesse. Drive for change. De aandrijflijn maakt gebruik van de meest moderne accutechniek, zodat het opladen in zo kort mogelijke tijd gebeurt. Het rijbereik van deze auto is groot genoeg om er de meest voorkomende dagelijkse ritten mee te maken. Op de teller van deze auto staat slechts 21 kilometer. In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad! Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Natuurlijk behoren 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U kunt het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Afslaan wordt veiliger dankzij de kruisend verkeer detectie. Tegemoetkomend verkeer wordt automatisch opgemerkt en het systeem waarschuwt bij een dreigende botsing. Sleutelloos instappen en starten: de keyless start zorgt ervoor!

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Een korte blik over uw schouder bij inhalen of afslaan is niet altijd genoeg. De actieve dodehoekdetectie helpt de veiligheid te vergroten. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

Zuinig, stil, voordelig… de redenen voor elektrisch rijden zijn eindeloos. Maar het meest overtuigend is nog altijd een proefrit. Bel ons voor een afspraak!

Opties
alcantara interieurdelen

Apple Carplay/Android Auto

electronic climate controle

lichtmetalen velgen 20"

navigatiesysteem

stof/kunstlederen bekleding

voorstoelen verwarmd

22 kW lader

achterbank in delen neerklapbaar

achteruitrij assistent

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Garanties
Bovag