Renault Twingo

Z.E. R80 Collection Electric AUTOMAAT NAVIGATIE CAMERA
  • Apple Carplay/Android Auto
  • navigatiesysteem

Bouwjaar
2020
Kilometerstand
15.500 km
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-444-BZ
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2020
Kleur Kwartswit qny
Brandstof Elektrisch
Energielabel A
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Datum deel 1a 26-11-2020
Gewicht 1101 Kg
Omschrijving

Deze auto maakt deel uit van ons gratis vervangend vervoervloot, informeer naar de actuele km stand en beschikbaarheid.

Kijk voor overheidssubsidie op https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp  en  informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hightech elektronica en emissievrij rijden komen samen in de Renault Twingo Z.E.. Deze auto biedt een onvergelijkbare rijbeleving dankzij de volledig elektrische aandrijflijn. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! Ook extra getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. Ook is de Renault uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Nederland is oplaadland. De kansen voor elektrische auto′s zijn nergens zo hoog. Pak de praktische voordelen! Of liever even uitproberen? Bel dan voor een proefritafspraak.

Opties
Apple Carplay/Android Auto

navigatiesysteem

achterbank in delen neerklapbaar

airco (automatisch)

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

audio installatie

bandenspanningscontrolesysteem

Bluetooth telefoonvoorbereiding

buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar

centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

Garanties
Bovag

Nap