Renault Trafic

E-Tech T29 L2H1 52 kWh Comfort 100% Electric
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • LED koplampen
  • metaalkleur
  • parkeersensor achter

Bouwjaar
2024
Kilometerstand
10 km
Brandstof
Elektrisch
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
470320394
Carrosserie Gesloten bestelwagen
Bouwjaar 2024
Kleur Licht zilver
Brandstof Elektrisch
Energielabel Onbekend
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Gewicht 1848 Kg
Omschrijving

Renault gooit hoge ogen qua innovatie en techniek. En dat dan met het Franse gevoel voor vorm en souplesse. Drive for change. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds. Onverhoeds de deur opengooien is een risico voor passerend verkeer. De schuifdeur aan de zijkant is dus gemakkelijker én veiliger. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

Verken de digitale wereld van mobiliteit waar het digitale dashboard alles biedt wat u nodig heeft om uw reis comfortabel te maken. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. De vele zenders die u heeft met DAB-radio worden fantastisch weergegeven via het A-klasse audiosysteem. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Renault is met keyless entry, airconditioning, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur behoorlijk compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. In deze Renault vinden we verder een autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wie eenmaal elektrisch heeft gereden, wil niet anders meer. Dus bel ons voor een afspraak en raak in één keer verslingerd!

Opties
airco

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

cruise control

LED koplampen

metaalkleur

parkeersensor achter

parkeersensor voor

zijschuifdeur rechts

2 zitplaatsen rechtsvoor

22 kW lader

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Garanties
Bovag