Renault Express

1.5 dCi 75 Comfort +
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • navigatiesysteem full map
  • parkeersensor achter
  • parkeersensor voor

Bouwjaar
2023
Kilometerstand
10 km
Brandstof
Diesel
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
1225
Carrosserie Gesloten bestelwagen
Bouwjaar 2023
Kleur Licht wit
Brandstof Diesel
Energielabel Onbekend
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 4
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1461 CC
Omschrijving

Betreft een nieuwe uit voorraad leverbare Renault Express. Korting is reeds verwerkt in de advertentieprijs.

Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. Hoewel de auto uit komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Passagiers stappen gemakkelijk in en uit door de schuifdeur met z’n ruime opening. Verder is de Renault uitgerust met: warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Deze Renault is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Natuurlijk behoren airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De Renault Express is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien dodehoekdetectie en hill hold functie.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten ‘m graag voor u klaar!

Opties
airco

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

cruise control

navigatiesysteem full map

parkeersensor achter

parkeersensor voor

zijschuifdeur rechts

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Apple Carplay/Android Auto

bestuurdersairbag

Garanties
Bovag