Renault Master

T35 2.3 dCi 180 L2H2 DC Energy Comfort
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • metaalkleur

Bouwjaar
2024
Kilometerstand
10 km
Brandstof
Diesel
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
MC-21-44
Carrosserie Gesloten bestelwagen
Bouwjaar 2024
Kleur Donker zwart
Brandstof Diesel
Energielabel Onbekend
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 2298 CC
Omschrijving

VOORRAADAUTO, geniet nu nog van de BPM vrijstelling bij zakelijk gebruik.

‘Drive for change’. De kreet is Engels, maar voor de rest is deze Renault 100 procent Frans. En dat betekent: innovatieve techniek, klaar voor de toekomst en fraai vormgegeven. Hoewel de auto uit komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een openzwaaiend portier kan flink wat wind vangen, met gevaarlijke gevolgen. Dat zal niet gebeuren met de handige, ruime schuifdeur. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: LED-dagrijverlichting, trailer assistent, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met DAB-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Renault bedient u ze vanaf het stuurwiel. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. U vindt in deze auto ook airconditioning. Ook is de Renault uitgerust met: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en hill hold functie.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Opties
airco

armsteun voor

bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

cruise control

lendesteunen (verstelbaar)

metaalkleur

navigatiesysteem full map

parkeersensor achter

parkeersensor voor

zijschuifdeur rechts

2 zitplaatsen rechtsvoor

4 seizoenbanden monteren

Garanties
Bovag