Renault Kadjar

1.3 TCe 160 EDC Intens AUTOMAAT
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding

Bouwjaar
2020
Kilometerstand
82.173 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-350-SJ
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2020
Kleur Kosmosblauw rpr
Brandstof Benzine
Energielabel C
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1330 CC
Omschrijving

Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige full map navigatiesysteem. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Starten en lopen, zonder contactsleutel. De keyless start signaleert de elektronische sleutel die u mee heeft en een druk op de startknop is voldoende. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Ook is de Renault uitgerust met: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

De geavanceerde technologie in deze Renault is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Opties
airco (automatisch)

Apple Carplay/Android Auto

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

navigatiesysteem full map

stof/kunstlederen bekleding

achterbank in delen neerklapbaar

achterspoiler

achteruitrijcamera

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

Garanties
Bovag

Nap