Renault Captur

TCe 140 EDC Intens AUTOMAAT DEMO
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio-navigatie full map
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • lichtmetalen velgen 18"
  • premium kleur

Bouwjaar
2022
Kilometerstand
22.450 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-612-GV
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2022
Kleur Two-tone bleu iron / gris high
Brandstof Benzine
Energielabel C
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1330 CC
Omschrijving

Dit betreft een DEMONSTRATIE voertuig, informeer naar actuele km stand en laat ons weten als u de auto wilt komen bezichtigen. 

Renault kent 3 soorten HYBRYIDE uitvoeringen:

  • Mild Hybride    : Auto wordt aangedreven door brandstofmotor en licht ondersteund door de 12V dynamo.
  • Hybride               : Auto wordt door brandstofmotor en/of door de 400V Electromotor aangedreven, deze heeft een kleine accu waardoor hij korte afstanden volledig elektrisch kan rijden en deze hoeft niet met een stekker opgeladen te worden.
  • Plug In Hybride : Auto wordt door brandstofmotor en/of door de 400V Electromotor aangedreven, heeft een grotere actieradius om volledig elektrisch te kunnen rijden, en kan ook met stekker opgeladen worden.

Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 25 kilometer. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Verder is de Renault uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Voor rijders met veeleisende oren is het audiosysteem niet alleen geïntegreerd met het navigatiesysteem, maar ook voorzien van bluetooth en DAB+. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren voor en achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Captur is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Opties
Apple Carplay/Android Auto

audio-navigatie full map

electronic climate controle

lichtmetalen velgen 17"

lichtmetalen velgen 18"

premium kleur

stof/kunstlederen bekleding

achterbank in delen neerklapbaar

achterbank verstelbaar

achterspoiler

achteruitrijcamera

afwijkende dakkleur

Garanties
Bovag

Fabrieksgarantie
01-08-2024
Nap