Renault Captur

1.6 E-Tech Hybrid 145 Iconic AUTOMAAT
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • premium kleur

Bouwjaar
2023
Kilometerstand
15 km
Brandstof
Hybride
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-490-NT
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2023
Kleur Wit nacre met dak in sterzwart
Brandstof Hybride
Energielabel A
Transmissie Automaat
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1598 CC
Omschrijving

DEMOVOORDEEL !!

Renault gooit hoge ogen qua innovatie en techniek. En dat dan met het Franse gevoel voor vorm en souplesse. Drive for change. Op de teller van deze auto staat slechts 15 kilometer. Deze Renault Captur heeft een hybride motor, dus een combi van brandstof en elektrisch. Een slim en milieuvriendelijk systeem dat ook nog eens lekker kostenbesparend is. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. Of u nu achteruit rijdt, parkeert of een smalle straat inslaat, de 360 graden camera op deze auto, mogelijk gemaakt door vier camera’s, biedt een perfect beeld van uw omgeving. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Kop aan kont langzaam rijden: dan is afstand houden soms lastig. De file assistent helpt en zorgt automatisch voor veilige ruimte tot de voorligger. Ook als die tot stilstand komt. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Extra opties op deze auto zijn: navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Opties
Apple Carplay/Android Auto

electronic climate controle

lichtmetalen velgen 18"

metaalkleur

navigatiesysteem

premium kleur

stof/kunstlederen bekleding

achterbank in delen neerklapbaar

achterbank verstelbaar

achterspoiler

achteruitrij assistent

achteruitrijcamera

Garanties
Bovag

Nap