Renault Clio

1.0 TCe 90 STOELVERWARMING
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem

Bouwjaar
2023
Kilometerstand
21.791 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-947-SB
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2023
Kleur Grijs
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 999 CC
Omschrijving

Zegt u nou zelf: zo’n overdreven grote auto heeft u toch niet nodig? Deze auto is weliswaar wat kleiner, maar biedt daardoor een overdaad aan voordelen qua geld en gemak. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Renault Clio is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Stramme vingers krijgen ’s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Gemakkelijk en veilig is de bediening het audiosysteem en het navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze Renault is voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Deze Renault is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Opties
Apple Carplay/Android Auto

lichtmetalen velgen 16"

metaalkleur

navigatiesysteem

achterbank in delen neerklapbaar

achterspoiler

achteruitrij assistent

achteruitrijcamera

airco

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

bandenspanningscontrolesysteem

Garanties
Bovag