Renault Captur

TCe 90 Intens
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map

Bouwjaar
2019
Kilometerstand
81.898 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZS-831-S
Carrosserie SUV
Bouwjaar 2019
Kleur Noir etoile gne
Brandstof Benzine
Energielabel D
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 3
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 898 CC
Omschrijving

De Renault Captur is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Deze auto is voorzien van cruise control, keyless entry, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook.

In de Renault Captur heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie en hill hold functie, bent u steeds veilig onderweg.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.

Opties
Apple Carplay/Android Auto

electronic climate controle

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

navigatiesysteem full map

achterbank in delen neerklapbaar

achterbank verstelbaar

achteropkomend verkeer waarschuwing

achterspoiler

achteruitrijcamera

afwijkende dakkleur

alarm klasse 1(startblokkering)

Garanties
Bovag

Nap