Mazda 2

1.5 Skyactiv-G Luxury
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd

Bouwjaar
2020
Kilometerstand
40.356 km
Brandstof
Hybride
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-623-BN
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2020
Kleur Donker zwart
Brandstof Hybride
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1496 CC
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Mazda 2 altijd de controle. Deze auto komt uit 2020. Elektrisch rijden of liever benzine? Kiezen hoeft niet, want de hybride motor maakt het allebei mogelijk. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Mazda 2 heeft verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo’n verwarmd stuurwiel? Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem wijst de weg! De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Opties
lichtmetalen velgen 16"

metaalkleur

navigatiesysteem

voorstoelen verwarmd

achterbank in delen neerklapbaar

achteropkomend verkeer waarschuwing

achteruitrijcamera

airco (automatisch)

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

audio installatie

Garanties
Bovag