Citroën C4

1.6 VTi Exclusive
  • airco (automatisch)
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 16"
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • voorstoelen verwarmd

Bouwjaar
2011
Kilometerstand
148.141 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
61-RLG-5
Carrosserie Hatchback
Bouwjaar 2011
Kleur Speciale lak rouge babylone
Brandstof Benzine
Energielabel B
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Half leder / stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud 1598 CC
Omschrijving

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Citroen C4 u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Zijn geweldige zitcomfort dankt deze auto onder meer aan de massagefunctie in de bestuurdersstoel, en daarbij stoelverwarming en stoelventilatie. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, adaptieve mistlampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en verstelbare lendensteunen.

Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Opties
airco (automatisch)

lederen/stof bekleding

lichtmetalen velgen 16"

lichtmetalen velgen 17"

metaalkleur

voorstoelen verwarmd

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

armsteun achter

armsteun voor

bestuurdersairbag

Garanties
Bovag

Nap