Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

gedurende openingstijden

Showroom

Kom eens kijken in de moderne showroom van Van Aaken in Middelbeers. In 2017 is onze showroom volledig opnieuw ingericht en biedt veel ruimte voor de nieuwste modellen van Renault en Dacia en uiteraard ook een groot deel van onze occasions.  Stel uw toekomstige auto samen met behulp van een up-to-date Personalisatie Wall, waarmee u het interieur en exterieur kan samenstellen en u zich zo een goed beeld kan vormen hoe uw auto gaat worden.

Loop binnen om te zien wat we voor u kunnen doen, een oriënterend gesprek, proefrit of een goede kop koffie!

Renault

In onze moderne showroom staan de meeste nieuwe Renault modellen met verschillende opties gepresenteerd. Gebruik onze personalisatie wall om de verschillende carrosseriekleuren en opties te bekijken en te selecteren bij uw nieuwe auto. Hierdoor krijgt u een goed beeld en gevoel van uw toekomstige auto. Dus kom naar de showroom voor het samenstellen van uw auto en een geheel vrijblijvende offerte.

Dacia

Als erkend Dacia dealer kunt u ook voor dit merk terecht bij ons! Ook hier helpen wij u graag bij het samenstellen van uw toekomstige auto en bespreken we de kleur en optie mogelijkheden met u. Kom dus ook voor Dacia naar onze showroom en laat u inspireren!

Occasions

Ons uitgebreid aanbod mooie occasions zal u verbazen! Voor ieder staat er wel een auto die aansluit, of u geeft uw wensen door en dan geven wij u een seintje als wij een auto binnenkrijgen die hieraan voldoet. Wij hanteren all-in prijzen, dus geen extra verrassingen bij het kopen van een auto. Kom rustig eens kijken, of bekijk onze occasions online!