Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

gedurende openingstijden

Ruitschade

Sterretje of barst?
Blijf er niet mee rijden!

Ter bescherming van de inzittenden heeft de carrosserie van elke Renault een kooiconstructie, waarvan de ruiten een essentieel onderdeel zijn. Uit veiligheidsoverwegingen vertrouw je de reparatie of vervanging van een kapotte ruit daarom het beste toe aan een echte Renault Ruitenspecialist. Onze vakman werkt volgens de officiële fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele Renault-onderdelen en -materialen.

Herstellen of vervangen?

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Heb je een kleine beschadiging buiten jouw blikveld? Dan is het zelfs vaak mogelijk om de oude ruit te herstellen. Hiervoor gebruiken we een speciale, onzichtbare kunsthars. Deze ingreep is binnen een uur klaar. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Omdat zo’n reparatie goedkoper is dan een ruit vervangen, geven verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Een Casco-, WA-Plus of glasverzekering dekt vrijwel altijd deze kosten.

Voor het vervangen of repareren van een ruit rekenen wij een All-in prijs. Bovendien krijg je 12 maanden Renault Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Maak nu online uw afspraak