Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

gedurende openingstijden

Rijd de CAPTUR Private Lease al vanaf € 339,-. Nu tijdelijk met gratis brandstofpas t.w.v. € 200.,-

CAPTUR

Private lease vanaf € 339 per maand

Mooi. Meer dan dat! De eerste urban crossover van Renault, de Captur, is wendbaar,dynamisch en elegant. Zowel van binnen als van buiten. Versterkt door de ervaring van Renault, verkent hij nieuwe mogelijkheden op het gebied van design, comfort, technologie… En rijplezier!

Gratis brandstofpas CAPTUR: dit aanbod bestaat uit een gratis brandstofkaart met een totale waarde van € 200,- inclusief btw. De brandstofkaart wordt na aflevering van de auto binnen 6 maanden toegestuurd. Aanbod onder voorwaarden en uitsluitend geldig bij een Renault Private Lease-contract voor CAPTUR. De brandstofkaart van € 200,- is enkel geldig in het Total-netwerk en is niet inwisselbaar in korting of contanten. Aanbod geldig van 01/12/2020 tot en met 28/02/2021.

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.