Renault Kangoo

1.5 Blue dCi 75 Comfort L1
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • cruise control
  • parkeersensor achter
  • zijschuifdeur rechts

Bouwjaar
2022
Kilometerstand
15.000 km
Brandstof
Diesel
Transmissie
Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VSX-71-T
Carrosserie Gesloten bestelwagen
Bouwjaar 2022
Kleur Blanc mineral (licht)
Brandstof Diesel
Energielabel Onbekend
Transmissie Handgeschakeld
Bekleding Stof
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1461 CC
Omschrijving

Demo voertuig, informeer naar beschikbaarheid en actuele km stand !!!! Prijs excl. afgebeelde L/M velgen en All-seasonbanden  € 19.950 excl. btw

Renault gooit hoge ogen qua innovatie en techniek. En dat dan met het Franse gevoel voor vorm en souplesse. Drive for change. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 150 kilometer. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De schuifdeur zorgt voor een grote deuropening waardoor niet alleen in- en uitstappen gemakkelijker wordt, maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van bagage of een kinderzitje. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Het audiosysteem heeft interessante extra′s, zoals bluetooth en DAB+. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. De Renault is standaard voorzien van: boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

Opties
airco

cruise control

parkeersensor achter

zijschuifdeur rechts

alarm klasse 1(startblokkering)

Anti Blokkeer Systeem

Anti doorSlip Regeling

bestuurdersairbag

Bluetooth telefoonvoorbereiding

boordcomputer

buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar

centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

Garanties
Bovag

Fabrieksgarantie
01-09-2024
Nap