Renault Espace

TCe 225 EDC Initiale Paris 7p. AUTOMAAT
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • lichtmetalen velgen 19"
  • luxe lederen bekleding
  • metaalkleur

Bouwjaar
2019
Kilometerstand
82.300 km
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-749-SP
Carrosserie MPV
Bouwjaar 2019
Kleur Zwart
Brandstof Benzine
Energielabel D
Transmissie Automaat
Bekleding Leder
Aantal cilinders 4
Aantal deuren 5
BTW/Marge regeling BTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud 1798 CC
Omschrijving

Deze auto maakt deel uit van ons gratis vervangend vervoervloot, informeer naar de actuele km stand en beschikbaarheid.

Bij het ontwerpen van de Renault Espace stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Espace is van het bouwjaar 2019. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Doe maar ruim! Baden in daglicht door het elektrisch bediende glazen panorama dak, supergemakkelijk in- en uitladen met de elektrisch bedienbare achterklep, volop plek dankzij de derde zitrij – en dat allemaal in met de luxe van het lederen interieur. Beide verwarmbare voorstoelen hebben een geavanceerde massagefunctie, zodat u ook na een lange rit soepel uitstapt. Net als uw bijrijder. Deze Renault Espace heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, extra getint glas, LED-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verschuifbare achterbank.

Elk genre muziek komt tot z’n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het full map navigatiesysteem. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Autosleutels overbodig. Deze Renault Espace is voorzien van keyless start.

De Renault Espace is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Gaat u buiten de lijnen van uw rijstrook zonder richting aan te geven, dan waarschuwt de aanwezige lane assist direct. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Opties
airco (automatisch)

Apple Carplay/Android Auto

elektrisch glazen panorama-dak

lichtmetalen velgen 19"

luxe lederen bekleding

metaalkleur

navigatiesysteem full map

voorstoelen verwarmd

2 stoelen op derde rij

achterasbesturing

achteropkomend verkeer waarschuwing

achterstoelen verschuifbaar

Garanties
Bovag