Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

gedurende openingstijden

Renault Captur

Captur Business

RIJK UITGERUST TEGEN EEN ZEER AANTREKKELIJKE BIJTELLING

De Renault CAPTUR Business is dé oplossing voor de zakelijke rijder die ook privé rijdt en bijtelling betaalt. Zakelijke rijders profiteren van een rijk uitgeruste auto tegen een zeer aantrekkelijke bijtelling.

Vanaf

28.325

Extra uitrusting op de Renault CAPTUR Business is een EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem (ook te bedienen met Apple CarPlayTM en Android AutoTM) met 7” touchscreen inclusief Tom Tom® LIVE navigatie met kaart Europa, parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en 16” stalen wielen met wieldoppen ‘Vilegia’.

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig te personaliseren design met de mogelijkheid tot two-tone kleurstelling. De Renault CAPTUR Business is groot, ruim en modern en maakt indruk. Stap in deze comfortabele SUV en geniet van elke rit.

Het hedendaagse zakenverkeer vraagt om moderne en gebruiksvriendelijke technologieën. De Renault CAPTUR Business is uitgerust met deze allernieuwste technologieën, zoals Active Emergency Braking system met voetgangers- en fietsersdetectie, Lane Departure Warning met Lane Keep Assist, Safe Distance Warning en Traffic Sign Recognition. Zo maakt de Renault CAPTUR Business weer een stap richting autonoom rijden.

 

CAPTUR Business prijslijst downloaden

CAPTUR accessoirebrochure downloaden

Bekijk onze voorraad occasions

 

 

 

Bekijk ook