Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

gedurende openingstijden

Maatregelen Coronavirus

Zoals U Weet Staan Wij Graag Voor U Klaar!

In verband met het Coronavirus (Covid-19) dienen we samen goed de adviezen op te volgen van het RIVM. Dit om op ieders gezondheid te letten en het virus niet verder te verspreiden.Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Daarbij worden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden en landelijke RIVM en GGD richtlijnen nadrukkelijk opgevolgd. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend hierbij op de eerste plaats.

update 16 december:

Onze werkplaats blijft geopend met de service die u van ons gewend bent.
U kunt telefonisch of via deze site een afspraak plannen.Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen is de showroom helaas tijdelijk gesloten.
Als u graag een proefrit plant, offerte ontvangt of een vraag wilt stellen, kunt u ons telefonisch bereiken op 013-5141885, vraag naar Bjorn of Jeroen.
Uw vraag per mail stellen: verkoop@vanaaken.nl

Wij vragen het volgende van u bij een bezoek:

  • Bij de werkplaats afstand te houden en de sleutel op de balie te leggen.
  • Mocht u grieperig of bijbehorende klachten hebben, dan graag de afspraak verzetten zodat ook de gezondheid van onze medewerkers zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.

In overleg is het ook mogelijk gratis de auto bij u op te halen of te kijken naar een gepaste oplossing.

Wij danken u voor uw begrip!

Team Van Aaken