Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

gedurende openingstijden

Gratis Airco Check

Geniet van frisse lucht en beleef een ontspannen lente.

Het is lente!

Met zonnige en warme dagen is het prettig dat je weet of het aircosysteem nog goed werkt. En is alles wel schoon en fris? Je weet het direct na de gratis Airco Check!

Mocht jouw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat wij je vrijblijvend één van deze -tijdelijk extra voordelige- opties adviseren:

Airco Reiniging

In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen.

Nú voor slechts € 39,- inclusief kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels..

Airco Servicebeurt

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van je aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen.

Nú vanaf € 102,- inclusief kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels..

Airco Onderhoud Compleet

Wil je zeker weten dat je airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van je aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én Airco Servicebeurt zoals hiernaast omschreven.

Nú vanaf € 136,- inclusief kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels..

maak kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels voor 4 personen

Kies jij voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet? Dan maak je kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels voor 4 personen. 

Bestaande uit:

  • 2x hotelovernachting
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x heerlijk 3-gangen diner
  • informatiepakketje van de omgeving incl. fiets- en wandelroutes
  • gratis WiFi


Hoe maak je kans?

  • laat Airco onderhoud uitvoeren in de actieperiode bij een Renault-dealer
  • ga naar my.renault.nl
  • log in of word lid- geef je factuurnummer door


Begin juni trekken wij 14 winnaars!

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2022. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen vanuit Renault Nederland vanaf 1 januari 2022, incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. Vraag ons naar de prijzen voor jouw Renault. Niet van toepassing voor Renault ZOE.

Winactie ‘Fletcher’: bezoek onze werkplaats voor Airco onderhoud en geef je factuurnummer door op my.renault.nl. Hieruit worden begin juni 2022 de 14 winnaars getrokken.

Meer informatie en alle voorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden.