Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

gedurende openingstijden

E-TECH

E-TECH: Hybride technologie voor iedereen

Met het E-TECH Hybrid-systeem hoef je nooit op te laden met een stekker. E-TECH is gebaseerd op de ervaringen van Renault met Formule 1 en het bijbehorende energiebeheer.

Vanaf het moment dat je de auto elektrisch start, geniet je direct van de stilte. De technologie in onze E-TECH-modellen zorgt voor prettiger optrekken en maakt het mogelijk om tot wel 80% van de tijd elektrisch te rijden. Voor optimaal comfort hoeven onze hybride auto’s niet meer met een kabel te worden opgeladen en zijn ze voorzien van een automatische versnellingsbak.

 

Verminder het verbruik in de stad met tot wel 40%, in vergelijking met auto’s op een brandstof als benzine of diesel. De E-TECH-motor wordt aan de hand van regeneratief remmen (terugwinnen van energie) voorzien van elektriciteit, zodat jij extra ver kunt rijden en minder vaak hoeft te tanken.

 

Onze E-TECH-motor is beschikbaar op alle populaire modellen. Kies dus voor optimaal hybride rijden met het design en het vermogen van jouw favoriete model.

 

Hybride: balans tussen rijden op elektriciteit en benzine

E-TECH is de innovatieve en exclusieve technologie van Renault. De technologie wordt beschermd middels 150 patenten, is ontwikkeld in samenwerking met de Renault F1-teams én is gebaseerd op onze expertise op het gebied van elektrisch rijden.

In het E-TECH Hybrid-aandrijfsysteem wordt een benzinemotor gecombineerd met 2 elektrische motoren en een accu. De hybride modellen worden voorzien van een automatische versnellingsbak en zijn efficiënt en effectief op het gebied van energiebeheer. Je legt nu nóg grotere afstanden af in de volledig elektrische modus.

E-TECH Hybrid

Exclusieve technologie

E-TECH is de innovatieve en exclusieve technologie van Renault. De technologie wordt beschermd middels 150 patenten, is ontwikkeld in samenwerking met de Renault F1-teams én is gebaseerd op onze expertise op het gebied van elektrisch rijden.

E-TECH Hybrid-aandrijfsysteem

In het E-TECH Hybrid-aandrijfsysteem wordt een benzinemotor gecombineerd met 2 elektrische motoren en een accu. De hybride modellen worden voorzien van een automatische versnellingsbak en zijn efficiënt en effectief op het gebied van energiebeheer.

Grotere afstanden

Je legt nu nóg grotere afstanden af in de volledig elektrische modus.

Hybride Renault-modellen

Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid

Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-In Hybrid

MEGANE Estate E-TECH Plug-In Hybrid