Industrieweg 2

5091BG Middelbeers

013-5141885

gedurende openingstijden

De 7 Zekerheden van Renault

Profiteer van de zeven zekerheden van Renault.
En ga ook voor zo’n zuinige E-Tech hybrid.

EXTRA ZEKERHEID

Kies nu voor de veilige en complete Renault Captur,  Clio of Arkana en ervaar het fijne van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride auto. Bekijk onze zeven zekerheden.

1. EXTRA INRUILWAARDE VAN € 1000,-

bekijk de inruilwaarde van je huidige auto en ontvang
tijdelijk € 1.000,- extra inruilwaarde (incl. btw)

2. LEVERING IN 2022

je rijdt dit jaar nog in een van onze voorraadmodellen.
Bekijk de voorraad.

3. DRIE JAAR GARANTIE

verlengde garantie van 3 jaar, 

met een maximum van 50.000 kilometer

4. DRIE JAAR ONDERHOUD

onderhoudscontract van 3 jaar, 

met een maximum van 40.000 kilometer

5. DRIE JAAR ROUTE SERVICE EUROPA

voor hulp bij pech onderweg door heel Europa   

6. VASTE PRIJS GARANTIE

geen prijsverhoging na het sluiten van de
koopovereenkomst

7. FINANCIERING MET 2,9% RENTE

Flex Choice Premium met 2,9% rente en 2 services.

ontdek meer over de financiering.

E-TECH HYBRID MODELLEN

Met de juiste rijstijl profiteer je naast de zeven zekerheden ook van lagere brandstofkosten. Door slimme E-Tech hybrid technologie laadt de batterij zichzelf op tijdens het rijden. Je hoeft de auto dus niet met een stekker op te laden. Met deze technologie bespaar je tot 40% op brandstof en verminder je je CO2-uitstoot. Daarnaast start de auto 100% elektrisch en geniet je direct van een stille en comfortabele rijbeleving.

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl), KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 3 oktober 2022 tot en met 31 december 2022 met een uiterste registratiedatum van 31 december 2022. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. De Renault Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.

1. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een Renault GarantiePlus verzekering. Met deze verzekering wordt de standaard garantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 12 maanden met een maximale kilometerstand van 50.000 km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kostenloos gebruik maken van Renault Route Service die bij pech voor onderdak zorgt of vervangend vervoer. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht.

2. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een onderhoudscontract voor de periode van 3 jaar met een maximum kilometerstand van 40.000. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: https://cdn.group.renault.com/ren/nl/overig/algemene-voorwaarden-my-revision.pdf

3. Voor de Renault Clio, Captur en Arkana die in 2022 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt. Het vermelde aanbod is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde aanbod kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. De uiterste registratiedatum voor dit aanbod is 31 december 2022.

4. Lees hier de actievoorwaarden van de zeven zekerheden.