Onderhoud van uw auto

Officieel Renault-dealer

Als officieel Renault-dealer zijn we gespecialiseerd in dit Franse merk. De technieken veranderen constant, wij zorgen ervoor dat onze medewerkers zo worden opgeleid dat ze steeds van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn. Ook investeren we in nieuwe software en gereedschappen.

ALLE MERKEN

Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Zo beschikken we over een diagnosesysteem voor ieder automerk, en kunnen we via het kenteken snel informatie opvragen over het onderhoudsschema. Op die manier zijn de aandachtspunten van andere automerken ook bij ons bekend.

Vervangend vervoer

Bij reparatie hebben wij gratis vervangend vervoer voor u klaar staan

In de werkplaats kun je naast onderhoud ook terecht voor:

 • Banden
 • Uitlijnen
 • APK
 • Airco
 • Uw Bedrijfswagen

Banden

U kunt bij ons terecht voor zowel zomer – als winterbanden. We vergelijken bij onze toeleveranciers continu de prijzen om u een scherpe aanbieding te kunnen doen. Bij de aankoop van nieuwe banden wordt het monteren en balanceren gratis door ons uitgevoerd.

Ook kunt u bij ons de zomer- en winterbanden laten wisselen en opslaan in ons bandenhotel. Hier liggen de banden in speciale bandenrekken en worden de banden voorzien van uw naam, plaats op de auto en de dikte van de band in mm. Deze informatie wordt digitaal opgeslagen in de computer. Voor prijzen kunt u terecht bij de medewerker van onze receptie.

Uitlijnen

Stoepjes, een aanrijding en putten in de weg veroorzaken afwijkingen in de wielstand. Door uw auto te laten uitlijnen worden deze afwijkingen opgeheven. Uitlijnen zorgt ervoor dat uw banden en auto-onderdelen minder snel slijten, u minder brandstof verbruikt en veiliger en comfortabeler rijdt.

Staat uw stuur schuin, trekt uw auto naar één kant of stuurt hij zwaarder? Dan is hij niet goed uitgelijnd.

Gevolgen van een verkeerde uitlijning:

 • verminderde veiligheid
 • slechter rijcomfort
 • verhoogde bandenslijtage, ze gaan korter mee
 • snellere slijtage van de mechanische onderdelen
 • hoger brandstofverbruik
 • slechtere rijprestaties
 • slechtere wegligging en stuurcontrole

Uitlijnen is specialistisch werk dat met geavanceerde en betrouwbare apparatuur moet gebeuren. De autobranche verandert voortdurend en nieuwe merken, modellen en types zijn aan de orde van de dag. Van Aaken Middelbeers heeft een modern uitlijnapparatuur waarmee we u goed van dienst kunnen zijn.

APK

Voor APK kunt u bij ons terecht.  Onze keurmeesters voeren elke APK keuring grondig en efficiënt uit. Mocht u de APK tegellijk met een beurt laten doen, is de APK GRATIS. Alleen een APK keuring kost 29,- euro (benzine en diesels).

Airco

Muffe geuren in uw auto interieur?
Soms kan het systeem muf gaan ruiken. Dit wordt veroorzaakt door bacteriegroei op het raster van de verdamper. Condens vermengt zich met stof wat in het interieur zweeft. Wordt de auto airco ingeschakeld dan verspreiden deze schimmels een muffe lucht. Van tijd tot tijd verfrissen met een antiseptisch middel is een must.

Bedrijfswagens

Bij Aaken Middelbeers kunt u ook terecht voor lichte bedrijfswagens. Graag bekijken we samen met u wat de beste praktische oplossingen zijn voor uw bedrijf. Zo hebben we een breed gamma en kunnen speciale wensen op maat worden uitgevoerd, denk hierbij aan inrichtingen,, laadkleppen, bakwagen en nog veel meer.

Om ook zakelijk op de kosten te letten heeft Renault zuinige motoren met lange onderhoudsintervallen.
Vraag ook naar onze scherpe financiering -en leasing mogelijkheden.