Doe nu de Airco Check

renaultaircoheader

Plan snel de gratis Airco Check
Geniet altijd van de frisse lucht!

Een wandeling door de natuur of genieten van de zon op het terras. Frisse lucht doet altijd goed. Daarom is het belangrijk om de airco van je Renault goed te onderhouden met een servicebeurt op zijn tijd. Zodat je ook in jouw Renault kunt genieten van dezelfde frisse lucht als erbuiten.

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste tempratuur in de auto, ook laat de airconditioning u genieten van de frisse lucht in uw Renault.

Vier belangrijke redenen waarom de airco van uw Renault een periodieke uitgevoerde service beurt verdient:

1.Kostenbesparing
Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

2.Hygiëne
Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.

3. Veiligheid
Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleert uw Renault dealer de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele herstellingen voeren wij vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

4.Comfort
Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Renault heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

RENAULT AIRCO SERVICE ALL-IN TARIEVEN:

 

Airco reiniging van € 39,-

Controleren werking en tempratuur
Visuele controle staat van leidingen
Reiniging (desinfecteren)
Optioneel pollenfilter vervangen

Airco Servicebeurt van € 139,- voor € 99,- (actieprijs geldig t/m 12 mei 2017)

Koudemiddel vervangen
Compressorolie bijvullen
Lektest uitvoeren van het hele systeem d.m.v. contrastvloeistof
Optioneel pollenfilter vervangen

Plan nu een afspraak en ontvang Therme Fragrance sticks cadeau

Wanneer je nú onderhoud plant, krijg je bovendien Therme Fragrance sticks t.w.v. €9,95 cadeau! OP=OP ((actie geldig t/m 12 mei 2017)). Dan geniet je ook binnenshuis van frisse lucht.